Stižu pojačanja

Mostar SG Staklorad: Stavljena točka na sezonu; od ljeta u nove radne pobjede

Za trenera i klupsku administraciju, nova sezona praktično već je započela.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2018. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Točka na još jednu uspješnu sezonu u Futsal klubu Mostar SG Staklorad, nakon proslave i ostalih aktivnosti koje su se ticale samih igrača, stavljena je sastankom Uprave i Stručnog stožera-.

''Članovi Upravnog odbora konstatirali su tom prilikom da su u potpunosti zadovoljni sezonom koja je iza ovog kluba, te da nemaju ni najmanju zamjerku kad je riječ o igrama, rezultatima i ponašanju igrača'', ističu iz kluba.

Čestitali su, također članovima Stručnog stožera i igračima još jednu titulu prvaka Bosne i Hercegovine, te im poželjeli uspješan rad i u sljedećoj sezoni.

A za trenera i klupsku administraciju, nova sezona praktično već je započela.

''Na sastanku je razmotren plan rada i akitivnosti kad je riječ o sljedećoj sezoni u kojoj će ovaj klub ponovno predstaviti Bosnu i Hercegovinu u UEFA natjecanjima . Detaljan plan svih aktivnosti bit će poznat već nakon sljedećeg sastanka, koji bi se trebao održati do kraja tjedna.  Klub tijekom ljetnog prelaznog roka namjerava angažirati nova provjerena pojačanja, koja bi bila od pomoći u europskim natjecanjima, kao i u domaćem prvenstvu'', kažu iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close