Futsal

Mostar SG Staklorad na korak do treće titule prvaka zaredom

Nakon sigurne pobjede u prvoj utakmici finalne serije, aktualni prvaci su bili jednako uvjerljivi i u drugoj.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2019. u 22:36 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak, Mostar SG je na korak do druge uzastopne obrane naslova, treće titule prvaka zaredom.

Nakon sigurne pobjede u prvoj utakmici finalne serije, aktualni prvaci su bili jednako uvjerljivi i u drugoj. U drugom susretu Mostar SG je kao gost svladao Brotnjo 1:6.

Domaći navijači su stvorili u ispunjenoj dvorani sjajnu atmosferu, ali gostima je to očito bio dodatni motiv.

Momčad trenera Čilića se neočekivano našla u problemu jer je u ranoj fazi utakmice prvi vratar, Pehar zaradio povredu nakon duela s Pavlovićem pa je morao napustiti igru.

Nakon par pokušaja s jedne i druge strane, prvi gol je došao u devetoj minuti. Nakon kornera Kahvedžićpogađa za vodstvo Mostar SG-a.

Četiri minute kasnije strijelac je De Souza nakon lijepog dodavanja kapetana Aladžića. Ipak, domaći igrači su zaigrali nešto bolje u finišu prvog dijela, pa su minutu i pol prije kraja uspjeli preko Markovića prepoloviti zaostatak.

Početak drugog dijela pripada Brotnju čiji igrači stvaraju prilike pred golom Mostaraca, Galić ima pune ruke posla, ali uspijeva sačuvati svoju mrežu. U kratkom periodu domaći igrači su stvorili tri- četiri dobre prilike, izveli su nekoliko kornera zaredom, ali do izjednačenja nisu mogli.

Zato su njihove propuštene prilike gosti iskažnjavali na najbolji način.

Brzim kontrama Radmilović i Jelić lome utakmicu u kratkom razdoblju, a priču privode kraju Lazarević, odnosno Jelić svojim drugim golom.

Sljedećeg vikenda se u Mostaru igra utakmica broj tri finalne serije i po svemu viđenom u prethodna dva susreta, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude i posljednja.

Kopirati
Drag cursor here to close