Nogomet

Mostar domaćin U-17 Europskog prvenstva 2022.

Sastanak je održan s ciljem stvaranja neophodnih pretpostavki za odigravanja utakmica na stadionima mostarskih gradskih klubova,.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2019. u 16:07 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u ponedjeljak predstavnike Nogometnog saveza BiH i nogometnih klubova HŠK Zrinjski i FK Velež.

Predstavnici Nogometnog saveza BiH upoznali su gradonačelnika Bešlića kako je na sjednici Izvršnog odbora UEFA-e održanoj u Ljubljani pod predsjedavanjem predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, donesena odluka da se Bosni i Hercegovini dodjeli organizacija U-17 Europskog prvenstva 2022. godine u nogometu za žene.

Naglasili su kako je tom odlukom ukazana velika čast Bosni i Hercegovini te Nogometnom savezu BiH, koji će po prvi put bit organizatori jednog europskog natjecanja pod okriljem UEFA-e.

S obzirom da će se utakmice na prvenstvu Europe igrati u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Mostaru, sastanak je održan s ciljem stvaranja neophodnih pretpostavki za odigravanja utakmica na stadionima mostarskih gradskih klubova, a sudionici sastanka složili su se kako će bit potrebno uključiti i više razine vlasti, priopćeno je iz Gradske uprave Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close