Još jedna žrtva nepoznatih počinitelja

Morati opljačkana kuća dok je s reprezentacijom igrao na Farskim otocima

Dok je Morata igrao za nacionalnu vrstu na dalekim Farskim otocima (4:1 pobjeda Španjolske), drski su lopovi upali u kuću, iako se u njoj nalazila Moratina žena Alice s dvije bebe i dadiljom.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Diario AS / Alvaro Morata

Lopovi i pljačkaši diljem svijeta imaju jednu zajedničku osobinu - odmah nakon krađe ili pljačke pobjegnu u nepoznatom smjeru te se ''zbog ranije preuzetih obveza'' ne mogu pojaviti pred policijom i znatiželjnim medijima. I tako iz slučaja u slučaj, stalno ostajući nepoznati...

Kad je u pitanju Španjolska, lopovi su se prilično izverzirali u pljačkanju kuća poznatih nogometaša, a najčešće ih svojim posjetom počaste dok ovi igraju neku važnu utakmicu.

U petak je tako na red došao Alvaro Morata (26), španjolski reprezentativac, čija se vila nalazi u luksuznoj četvrti La Moraleja. Dok je Morata igrao za nacionalnu vrstu na dalekim Farskim otocima (4:1 pobjeda Španjolske), drski su lopovi upali u kuću, iako se u njoj nalazila Moratina žena Alice s dvije bebe i dadiljom.

Španjolski mediji pišu kako su naoružani lopovi u vilu ušli kroz prozor na gornjem katu, a odnijeli su neutvrđenu količinu vrijednih predmeta, kao što su nakit i luksuzni satovi.

Foto: dpa Picture-Alliance / Alvaro Morata i lijepa Alice vjenčali su se 2017. u Veneciji

Moratina mlada supruga Alice Campello (24), inače Talijanka, i sinčići blizanci Alessandro i Leonardo (11 mjeseci) bili su na taj način izloženi neposrednoj opasnosti, ali na svu sreću lopovi im nisu ništa učinili.

Inače, proteklih su mjeseci slične provale u svoje kuće imali igrači Barcelone Arthur Melo i Kevin-Prince Boateng, koji su također olakšani za nekoliko luksuznih predmeta vrijednih par stotina tisuća eura. Arthur Melo je primjerice opljačkan u noći dok je Barcelona na Campu Nou igrala protiv Liverpoola (3:0).

Kad je u pitanju Morata, ovaj napadač trenutačno igra za Atletico Madrid, gdje se do 2020. nalazi na posudbi iz FC Chelseaja. U reprezentativnoj pobjedi protiv Farskih otoka nije se upisao u listu strijelaca.

Kopirati
Drag cursor here to close