Majstori

Modrićeva poruka Benzemi: Skidam kapu, majstore!

Trener Zinedine Zidane srdačno je čestitao Benzemi na njegovoj igri, ali je to ipak najslikovitije uradio Luka Modrić, koji je u odijelu stigao među svoje suigrače. Mimikom je Luka poručio Benzemi - Skidam kapu, majstore!
Sport / Nogomet | 02. 04. 2019. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobitnik najviših nogometnih priznanja za 2018. godinu, među kojima je i Ballon d'Or, sjajni hrvatski veznjak Luka Modrić dobio je u nedjeljnoj utakmici protiv Huesce poštedu od trenera Zidanea.

Kraljevski klub je uz dosta sreće i na jedvite jade na koncu ipak slavio rezultatom 3:2, a zadnja momčad LaLige bila je vrlo blizu osvajanja jednog boda na Bernabeuu, što bi bilo pravednije.

Na ovoj je utakmici Karim Benzema odigrao važnu ulogu, ne samo zbog pobjedničkog gola na samom kraju utakmice, nego i zbog sudjelovanja u praktično svim opasnijim napadačkim akcijama Reala, računajući i dva preostala gola (Isco i Ceballos).

Nakon što su se igrači po svršetku utakmice vratili u svlačionicu, trener Zinedine Zidane srdačno je čestitao Benzemi na njegovoj igri, ali je to ipak najslikovitije uradio Luka Modrić, koji je u odijelu stigao među svoje suigrače.

Mimikom je Luka poručio Benzemi - Skidam kapu, majstore!

Inače, svih ovih zajedničkih godina Luka Modrić i Karim Benzema ne propuštaju priliku da pohvale onog drugoga, što svjedoči o njihovoj sportskoj veličini i međusobnom respektu.

Kopirati
Drag cursor here to close