Nada se trofejima

Modrić: Važno mi je s Realom proći pripreme

Nakon što je prošle sezone s Real Madridom osvojio španjolski Superkup i prvenstvo uvjeren je u osvajanje trofeja i ove sezone.
Sport / Nogomet | 10. 09. 2020. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je propustio utakmice s Portugalom i Francuskom zbog priprema s Real Madridom, rekao je u četvrtak kako mu je bitno proći dobre pripreme uoči sezone u kojoj se s klubom nada trofejima.

''Odrađujemo jako dobre pripreme. Treniramo naporno kako bi smo spremni dočekali ono što nam dolazi ove sezone. Ja se osjećam jako dobro, meni je doista bitno proći kroz dobre pripreme jer je ovo jedino razdoblje kada je moguće vježbati na ovaj način'', izjavio je Modrić za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Modrić je u srijedu napunio 35 godina te je najstariji igrač u svlačionici španjolskog prvaka.

Nakon što je prošle sezone s Real Madridom osvojio španjolski Superkup i prvenstvo uvjeren je u osvajanje trofeja i ove sezone.

''Ciljevi su nam, kao i uvijek, isti. Napraviti stvari na najbolji mogući način i borba za sve titule. Vjerujem da imamo dobru ekipu za to ostvariti'', rekao je vezni igrač.

Hrvatska je bez njega izgubila 1-4 od Portugala i 2-4 od Francuske na startu Lige nacija. Modrić se prošle godine u rujnu i listopadu vraćao s reprezentativnog okupljanja ozlijeđen u Madrid što se klubu nije svidjelo.

Modriću za godinu dana istječe ugovor s Real Madridom u koji je došao u kolovozu 2012. godine. U bijelom dresu je odigrao 343 utakmice te zabio 22 gola. Osvojio je 17 trofeja od čega četiri Lige prvaka. Godine 2018., nakon srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom, osvojio je nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta.

UEFA mu je čestitala rođendan objavom videa s njegovim golovima zabijenim u Ligi prvaka te osvajanjem tog natjecanja.

''Sretan rođendan maestru Real Madrid''a, napisala je UEFA. Real Madrid mu je također čestitao preko svoje internetske stranice, a posebnu čestitku mu je uputio njegov prijatelj i 34-godišnji kapetan Sergio Ramos.

''Hrvatski djedica nastavlja skupljati godine. Nadam se da ćemo dijeliti još puno smijeha, asistencija, titula i lijepih trenutaka. Sretan rođendan brate. Volimo te'', napisao je Ramos na društvenoj mreži Instagram, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close