Luka postao besmrtan

Modrić produljuje ugovor s Kraljevskim klubom

Luka Modrić i Real Madrid postigli su dogovor oko produljenja ugovora hrvatskom kapetanu na dodatnu sezonu u Kraljevskom klubu.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2020. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić i Real Madrid postigli su usmeni dogovor oko produljenja ugovora hrvatskom kapetanu do ljeta 2022. godine. Vijest su prenijeli vodeći madridski dnevni listovi Marca i AS.

"Klub je shvatio da je 35-godišnji Hrvat zaradio produljenje ugovora. Dogovor je bio jednostavan", piše AS.

Modrić je imao ugovor do ljeta 2021. godine, no kako je već sada u siječnju mogao pregovarati s bilo kojim drugim klubom, Real Madrid nije želio ništa riskirati i odmah je pokazao Luki da ga želi zadržati.

Prema pisanju spomenutih izvota, Luka je pristao na dodatno smanjenje plaće, kako bi istovremeno pomogao Realu da se lakše othrva financijskim problemima koji su nastali pandemijom koronavirusa, prenosi Gol.hr.

Luka će tako po isteku novog ugovora provesti okruglih 10 godina u dresu Kraljevskog kluba, nakon što je u isti stigao u kolovozu 2012. godine.

Sezonu 2021/2022 započet će sa skoro 36 godina na leđima, što je zapravo fascinantno s obzirom da se jedino vratari u pravilu zadržavaju do tih godina na tako visokoj razini.

Ono što sada predstoji Realu je teži zadatak, a to je uvjeriti kapetana Sergija Ramosa da ostane.

Kopirati
Drag cursor here to close