Veznjak Reala i kapetan Hrvatske

Modrić: Nakon ozljede pomalo hvatam ritam

Modrić je u subotu odigrao 56 minuta u pobjedi "Kraljevskog kluba" od 4-2 nad Granadom prilikom čega je zabio atraktivan pogodak s udaljenosti od oko dvadeset metara.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2019. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji bi se u ponedjeljak trebao priključiti suigračima uoči utakmica s Mađarskom i Walesom u kvalifikacijama za EURO 2020. godine, rekao je kako nakon ozljede desne noge pomalo hvata ritam te se nada da će igrati sve bolje.

"Zadovoljan sam što sam se vratio na teren nakon ozljede. Malo po malo hvatam ritam te vjerujem da će se sve ići nabolje", izjavio je 34-godišnji vezni igrač za televiziju Real Madrid TV.

Modrić je u subotu odigrao 56 minuta u pobjedi "Kraljevskog kluba" od 4-2 nad Granadom prilikom čega je zabio atraktivan pogodak s udaljenosti od oko dvadeset metara.

Video: Golčina Luke Modrića protiv Granade

"Sjajan je osjećaj zabiti gol na takav način. Ne znam je li to bio najbolji u mojoj karijeri, no nesumnjivo je u meni pobudio emocije, posebno zato jer je pomogao da pobijedimo“, rekao je Modrić koji je bio zabio za 3-0, javlja Hina.

"Taj komotni rezultat nam se zatim zakomplicirao, ali na kraju se računa samo pobjeda", dodao je.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se u ponedjeljak uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo. Protiv Mađarske će igrati 10. listopada u Splitu, a tri dana kasnije na gostovanju protiv Walesa.

Modrić je 9. rujna ozlijedio aduktor desne noge tijekom posljednjeg reprezentativnog susreta u Azerbajdžanu koji je završio 1-1. Modrić je tada zabio gol iz jedanaesterca, a nakon te utakmice je pauzirao 19 dana zbog ozljede.

Na travnjak se vratio prije tjedan odigravši posljednjih 25 minuta za Real Madrid u gradskom derbiju protiv Atletica, a zatim i 90 minuta u utorak protiv Club Bruggea u Ligi prvaka. Obje su utakmice bile završile neriješeno. U subotu je protiv Granade ušao u 33. minuti nakon što se ozlijedio vezni Toni Kroos, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close