Problem s kvadricepsom

Modrić najvjerojatnije propušta Mallorcu

"Nakon danas obavljenog pregleda našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je oteklina kvadricepsa desne noge", izvijestio je klub napomenuvši kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2019. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zbog natečenog bedrenog mišića najvjerojatnije će propustiti subotnju utakmicu španjolskog prvenstva u kojoj će Real Madrid gostovati kod Mallorce.

Modrić (34) je zadobio ozljedu mišića u završnici kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO između Walesa i Hrvatske u Cardiffu u nedjelju, a u utorak su ga pregledali liječnici Reala.

"Nakon danas obavljenog pregleda našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je oteklina kvadricepsa desne noge", izvijestio je klub napomenuvši kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.

"Desetka" Reala je u utorak vježbala u teretani sportskog centra na sjeveru grada dok su njegovi suigrači trenirali na travnjaku. Sasvim je izgledno da će propustiti subotnje prvenstveno gostovanje kod Mallorce za koju nastupa hrvatski napadač Ante Budimir.

U Realu se nadaju Modrićevom povratku za tjedan dana kada u utorak gostuju u važnoj utakmici Lige prvaka kod Galatasaraya. Španjolski klub nakon dva kola iz susreta s PSG-om i Club Bruggem ima samo jedan bod te mu je pobjeda imperativ. Četiri dana kasnije ide i na gostovanje kod aktualnog prvaka Barcelone u najvećem španjolskom derbiju.

Modrić se ponovno vratio s reprezentativnog okupljanja ozlijeđen, nakon što je prošli mjesec bio ozlijedio aduktor desne noge. Real je bio nezadovoljan time jer je hrvatski nogometaš bio propustio utakmice protiv PSG-a, Levantea, Seville i Osasune. Modrić se bio oporavio, počeo hvatati ritam, pa je klub htio da propusti susrete s Mađarskom i Walesom ili da barem ne odigra obje i čitavo vrijeme. No Modrić je htio igrati u obje važne utakmice za odlazak na EURO. Hrvatska je pobijedila Mađarsku s 3-0 te odigrala 1-1 kod Walesa čime je uoči posljednjeg kola zadržala prvo mjesto u skupini.

Kopirati
Drag cursor here to close