Odbio PSG

Modrić: Kad sam čuo da me želi Real ostali klubovi više nisu bili važni

Modrić je bio odličan u Tottenhamu što su primijetili mnogi veliki europski klubovi, a jedan od takvih klubova koji su htjeli vidjeti Modrića bio je i PSG, no Hrvat nije dvojio kada je stigla ponuda Reala.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2018. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić nakon osvajanja Zlatne lopte ne silazi s naslovnica raznih svjetskih medija. Tako je u intervjuu koji je dao za francuski Telefoot govorio o ponudi PSG-a i čestitki Varanea.

Njegov suigrač u Real Madridu Raphael Varane, koji je uz Modrića bio jedan od najvećih favorita za osvajanje Zlatne lopte, sportski je čestitao hrvatskom kapetana na tituli najboljeg nogometaša 2018. godine

''Jedan je od najboljih na svijetu, čestitao mi je na nagradi i nije bio tužan jer on nije pobijedio. Podsjetio me na svoje riječi iz Rusije'', rekao je Modrić.

Otkrio je kako mu je na nagradi čestitao i bivši trener Reala legendarni Zinedine Zidane te je dodao kako mu je Francuz puno pomogao u karijeri, javlja HRT.

Modrić je bio odličan u Tottenhamu što su primijetili mnogi veliki europski klubovi, a jedan od takvih klubova koji su htjeli vidjeti Modrića bio je i PSG.

''Kada sam prvi puta čuo da su za mene zainteresirani u Madridu više ništa nije bilo važno. Nije mi namjera uvrijediti PSG ili bilo koga, ali kad su se javili iz Reala za mene je postojala samo jedna opcija'', objasnio je Modrić.

Kad su vidjeli da ne mogu doći do Modrića, PSG se okrenuo drugom rješenju pa je za 12 milijuna eura doveo talijanskog reprezentativca Marca Verrattija.

Kopirati
Drag cursor here to close