"Uvijek slijedi svoje snove"

Modrić je Majera vodio za ruku, a 13 godina poslije zaigrali su skupa

Prije 13 godina baš je Luka Modrić vodio Majera za ruku uoči utakmice finala Kupa protiv Hajduka. Te se situacije Majer prisjetio na Instagramu prije nekoliko mjeseci uz poruku da se uvijek trebaju slijediti snovi.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Lovro Majer protiv Malte je odigrao svoju treću utakmicu u reprezentativnoj karijeri i najavio kandidaturu za prvu postavu protiv Rusije u nedjelju u odlučujućoj utakmici za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Majer je protiv Maltežana zabio dva gola, istaknuo se s nekoliko sjajnih dodavanja te rame uz rame briljirao uz svojeg idola Luku Modrića.

Naime, prije 13 godina baš je Luka Modrić vodio Majera za ruku uoči utakmice finala Kupa protiv Hajduka. Te se situacije Majer prisjetio na Instagramu prije nekoliko mjeseci uz poruku da se uvijek trebaju slijediti snovi.

"I Luka je osjetio koliko mi znači izlazak s njime na travnjak pa me ohrabrio i rekao mi da se opustim. Sjećam se da je Dinamo bio sjajan i da smo pobijedili 3-0 u toj utakmici", govorio je Majer.

"Uvijek slijedi svoje snove", napisao je na Instagramu uz nekoliko fotografija tih trenutaka...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lovro Majer ⚽ (@lovromajer)

Ofenzivni veznjak Rennesa nastavio je sjajnu formu iz kluba te postigao dva gola iz dva udarca u 90 minuta, a imao je 91 posto točnosti pri dodavanju.

"Važna pobjeda! Spremni za odlučujuću utakmicu", poručio je Majer.

Izbornik Zlatko Dalić sada je na "slatkim" mukama, hoće li ostati pri istom odabiru kao protiv Malte, ili će ubaciti neke nove igrače u prvih 11.

"Hrvatski nogomet nikad nije prestao proizvoditi veznjake koji iskaču zbog izvanredne tehničke kvalitete. Modriću, Kovačiću, Brozoviću i Rakitiću iz posljednjeg desetljeća moramo dodati Lovru Majera koji je odigrao simultanku protiv Lyona prošli vikend", nahvalili su ga u španjolskom Asu.

"Lovro Majer želi biti Modrićev nasljednik u reprezentaciji i nedvojbeno je jedan od najvećih talenata na Balkanu u posljednjih pet godina", dodali su o veznjaku Rennesa koji se preprodio u Francuskoj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lovro Majer ⚽ (@lovromajer)

Kopirati
Drag cursor here to close