Postrojavanje Zlatnih lopti

Modrić i Ronaldo opet pokazali o kakvim se legendama radi

Ronaldo je objavio story s Modrićem i Mateom Kovačićem, a Modrić je uzvratio storyjem s Ronaldom koji su se brzo proširio društvenim mrežama.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2020. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Bivši suigrači iz Reala: Kovačić, Ronaldo i Modrić

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo ponovno se susreću na večerašnjoj utamici Hrvatska - Portugal na Poljudu u okviru Lige nacija.

Nekadašnji suigrači iz Reala bili su dio momčadi koja je svojevremeno dominirala Europom. Prvi su u povijesti obranili naslov pobjednika Lige prvaka, a onda to napravili još jednom za prvi threepeat (2016.-2018.) dosad otkad se elitno europsko klupsko natjecanje igra pod tim imenom.

Njihov najveći rival Barcelona osvojio je Ligu prvaka 2015., a godinu ranije naslov prvaka Europe također je pripao Realu, za nevjerojatna četiri europska naslova u pet godina.

Ronaldo i Modrić bili su u središtu tih uspjeha: Hrvat kao metronom i dirigent moćnog stroja, a Portugalac kao nemilosrdni egzekutor - sa 130 golova Ronaldo je danas najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, podsjeća Gol.hr.

Nema sumnje da će njihova momčad biti jedna od onih koju će povijest pamtiti i koja će doseći mitski status u budućnosti. 

Ne čudi stoga što je veliko zanimanje izazvao susret Modrića i Ronalda, već sada nogometnih velikana. Obojica su na svojim profilima na Instagramu objavila fotografije susreta.

Ronaldo je objavio story s Modrićem i Mateom Kovačićem, a Modrić je uzvratio storyjem s Ronaldom koji su se brzo proširio društvenim mrežama.

Modrić je za Dnevnik Nove TV demantirao i da su bili u zategnutim odnosima zbog Zlatne lopte 2018. koju je osvojio Modrić i tako prekinuo desetljeće dominacije Ronalda i Messija.

"Drago mi je da sam ga vidio nakon dužeg vremena. Lijepo je susresti ga, vežu nas lijepe uspomene iz Reala. Moj odnos s Ronaldom uvijek je bio dobar. Ljudi pričaju na temelju stvari koje ne znaju i od toga se ne može pobjeći. Uvijek sam govorio o njemu sve najbolje i naš je odnos jako dobar", rekao je. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close