Tko je tu lud?

Moćni Lukita i djetinjasti Bale: Zato neki osvajaju Zlatnu loptu i srca navijača

"Netko bi Modriću morao dati novi ugovor... i to što prije" naslov je komentara utakmice. Marca u njemu, pod obrazloženjem zašto je Modrića proglasila najboljim igračem utakmice, piše kako Hrvat pokreće Real u svakom smislu.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2020. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: The Real Champs / Luka Modrić u Realu zarađuje gotovo upola manje od Garetha Balea...

Nakon pobjede na Granadom u gostima (2:1), 'Kraljevski klub' će u četvrtak u Madridu imati priliku pobjedom protiv Villarreala osigurati 34. naslov španjolskog prvaka.

Real je protiv Granade odigrao odlično prvo i slabo drugo poluvrijeme, no i to je bilo dovoljno za tri boda.

Španjolska nogometna javnost nije, naravno, propustila uočiti odličnu igru Luke Modrića, koji je do kraja ove utakmice držao visok ritam i vrhunski nivo svoje igre.

Senzacionalna izdanja Luke Modrića u zadnje vrijeme nikoga nisu ostavila ravnodušnim, može se zaključiti iz komentara na društvenim mrežama.

Luka Modrić uskoro puni 35 godina i to je svakako veliki razlog da mu Real ne produlji ugovor koji istječe sljedeće ljeto.

Međutim, mnogi su uvjereni da bi to bila velika pogreška jer fantastični hrvatski veznjak u zadnje vrijeme blista i jedan je od glavnih kotača koji vuče Real prema novom naslovu prvaka Španjolske.

Španjolski list Marca oštro upozorava upravu Reala da je nužno Luki ponuditi novi ugovor i to što prije.

"Netko bi Modriću morao dati novi ugovor... i to što prije" naslov je komentara utakmice.

Marca u njemu, pod obrazloženjem zašto je Modrića proglasila najboljim igračem utakmice, piše kako Hrvat pokreće Real u svakom smislu.

"Bila je to blistava partija Hrvata koji se vratio na svoju superiornu razinu. Možda to nije na nivou Zlatne lopte, ali je blizu. Njegova završnica sezone je spektakularna i nedvojbeno je jedan od arhitekata Realovog sjajnog pobjedničkog niza od devet pobjede zaredom kada je najvažnije. Lukita igra kao nekada i usprkos tome što je sredina srpnja, on je fizički kao motor u sjajnom stanju. Ovo sve treba isticati zato što, ako mu ne ponude produljenje ugovora, za godinu dana više neće biti igrač Reala..."

Osim o sjajnom Luki Modriću, najviše se pisalo o nezadovoljnom Garethu Baleu i njegovu čudnom ponašanju.

Od prije je poznato kako između Zidanea i Garetha Balea nema ljubavi jer ga je francuski strateg otpisao. Naime, pet utakmica u nizu Bale je na klupi Real Madrida iako je 100% spreman.

On svoje nezadovoljstvo javno pokazuje, a ponekad i pretjera. Naravno, Zidane je svjestan kako to narušava atmosferu u svlačionici, ali zasad nema rješenja što će s njim.

''Nemam više što reći, osim da svi razmišljamo o istom cilju – osvajanju titule'', kratko je rekao Zidane nakon ključna tri boda koji su stigli nadomak nove titule prvaka.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je odlučio malo prileći na klupi za pričuve, koristeći zaštitnu masku kao masku za spavanje.

Protiv Granade je Velšanin otišao korak dalje i to nije promaklo fotoreporterima nakon čega su se užarile društvene mreže.

Foto: AFP / Gotovo 20 milijuna godišnje: Gareth, Samo sjedi i ne diraj dugmiće... 

Naravno, takvo ruganje izazvalo je bijes navijača Reala, ali s druge strane čelnici kluba su svjesni kako ga i dalje moraju plaćati oko 20 milijuna eura po sezoni sve do ljeta 2022. godine.

Inače, Real ga je u ljeto 2013. platio Tottenhamu 101 milijun eura.

S druge strane jasno je kako će igrača koji uopće ne igra i koji radi ovakve gluposti jako teško nekome prodati.

Prema Transfermarktu njegova vrijednost je svega 32 milijuna eura, a pitanje je zapravo koliko bi Real uopće mogao dobiti za njega.

Kopirati
Drag cursor here to close