Netočnosti u zapisniku

MNK Mostar SG: Nogometni savez zataškava incidente MNK Centar Sarajevo

Sport / Nogomet | 22. 03. 2016. u 17:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni klub Mostar SG – Staklorad oglasilo se priopćenjem za javnost u povodu incidenta uoči utakmice MNK Centar Sarajevo - MNK Mostar SG – Staklorad, koja se trebala igrati proteklog vikenda u Sarajevu.

Kako se navodi u priopćenju, zbog netočnih informacija navedenih u službenom zapisniku s utakmice, mostarski klub želi upoznati javnost s činjenicama koje su dovele do neodigravanja susreta.

Prije početka utakmice službeni predstavnik MNK Centar Sarajevo Muminović Đenan fizički je napao golmana Mostaraca udarivši ga šakom u glavu, i to u nazočnosti službenih predstavnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Golmanu E. H. pomoć je pružena u Centru urgentne medicine UKC Sarajevo, a nogometaši MNK Mostar SG – Staklorad nakon toga nisu željeli igrati utakmicu zbog ugrožene sigurnosti.

U priopćenju mostarskog kluba navodi se da je rukovodstvo MNK Centar Sarajevo tijekom sezone u više navrata, na utakmicama protiv Čelinca, Seljaka, Leotara i na utakmici protiv Mostar SG – Staklorad u Mostaru, pravilo incidentne situacije.

"Podatke o svim incidentima posjeduje Nogometni savez Bosne i Hercegovine, a nakon svakog incidenta Nogometni savez Bosne i Hercegovine išao je linijom manjeg otpora, jer nije smio ili nije htio drastično kazniti vinovnike, a što je dovelo i do posljednjeg incidenta u nizu", stoji u priopćenju.

Iz mostarskog kluba uputili su pitanje Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine smije li ijedan klub, poslije ovih događanja, krenuti u Sarajevo da se sportski natječe?

Kopirati
Drag cursor here to close