U-19

Mladi Plemići pobjedu posvetili u spomen na preminulog mladog golmana Krešimira Ketu Bandića

Gledatelji koji su došli u velikom broju na ovu utakmicu mogli su uživati u jako zanimljivoj utakmici mladih nogometaša HŠK Zrinjski i FK Željezničara.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2019. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski u nedjelju je igrana nogometna derbi utakmica između juniora HŠK Zrinjski i FK Željezničara.

Bio je to susret prve i druge momčadi na ljestvici Premijer Lige BiH U-19. Mladi Plemići imali su prednost od jednog boda nad vršnjacima iz FK Željezničara.

Juniori HŠK Zrinjski bolje su otvorili utakmicu i u 21. minuti susreta pogotkom Josipa Radoša dolaze do vodstva od 1:0. Nakon ovoga, obje momčadi imale su prigode da se rezultat promjeni, ali više nije bilo pogodaka. Ovako su mladi Plemići upisali veliku pobjedu u borbi za prvo mjesto u Premijer Ligi BiH U-19.

Gledatelji koji su došli u velikom broju na ovu utakmicu mogli su uživati u jako zanimljivoj utakmici mladih nogometaša HŠK Zrinjski i FK Željezničara.

Juniori HŠK Zrinjski nastupili su u sljedećem sastavu: Vojin Savić (V), Renato Perić, Gabrijel Čoko, Josip Radoš, Blaž Bošković, Ivor Krešić, Leo Janković, Ivan Bašić, Kristijan Stanić, Igor Savić (K), Anes Mašić; još su igrali: Mateo Ramljak, Nikša Šilić, Luka Cvitanović, Luka Jovanović, Leonardo Domagoj. TRENER: Nenad Gagro.

Mladi Plemići na teren su istrčali s crnim trakama oko ruke i ovu veliku pobjedu posvetili su u spomen na prerano preminulog mladog golmana Krešimira Ketu Bandića, koji je svoje prve nogometne korake napravio upravo u Nogometnoj školi HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close