Srebrni iz Beča

Mladi nogometaši Širokoga Brijega na prijamu kod predsjednika Vlade ŽZH

Predsjednik Ćosić je u ime Vlade ŽZH, kao i u svoje osobno ime, čestitao mladim nogometašima i njihovim trenerima na velikom sportskom uspjehu,
Sport / Nogomet | 15. 01. 2020. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) Zdenko Ćosić primio je u srijedu u svom uredu mlade igrače Nogometnog kluba Široki Brijeg, koji su proteklog vikenda na turniru u Beču osvojili drugo mjesto.

Međunarodni malonogometni turnir za četiri dobne kategorije (U-7, U-8, U-10 i U-11) održan je u Beču u organizaciji SK Cro-Vienna BD Gruppe, a okupio je 30 mladih momčadi iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Obje momčadi NK Široki Brijeg, koje vode treneri Vlado Glavina i Antonio Karačić, uz odličnu igru na kraju su osvojile drugo mjesto.

Predsjednik Ćosić je u ime Vlade ŽZH, kao i u svoje osobno ime, čestitao mladim nogometašima i njihovim trenerima na velikom sportskom uspjehu, zaželjevši im uspjeh kako na nogometnim terenima, tako i u školi.

Trener Glavina zahvalio je županijskoj Vladi na podršci koja je polaznicima nogometne škole omogućila sudjelovanje na navedenom turniru, objavljeno je na službenoj stranici Vlade ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close