Pojačavaju srednji red

Mladi Argentinac Exequiel Palacios dolazi u Real: Nasljednik Luke Modrića?

Navodno će potpisati ugovor do 2024. godine, a predstojeće pregovore između dva kluba potvrdio je predsjednik River Platea Rodrigo D'Onofrio, s tim da će se ozbiljnije razgovarati tek nakon uzvratne utakmice Copa Libertadoresa.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2018. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Exequiel Palacios (20) jedan je od niza južnoameričkih ''talenata stoljeća'', a za prvu momčad River Platea debitirao je kao 17-godišnjak. Već s 20 godina upisao je svoj prvi nastup za nacionalnu vrstu Argentine.

Španjolski mediji pišu kako je Real Madrid odlučio dovesti Palaciosa već u siječnju, jer im u srednjem redu 'ponestaje' kvalitetnih igrača.

Navodno će potpisati ugovor do 2024. godine, a predstojeće pregovore između dva kluba potvrdio je predsjednik River Platea Rodrigo D'Onofrio, s tim da će se ozbiljnije razgovarati tek nakon uzvratne utakmice Copa Libertadoresa. Kao što je poznato, River Plate i Boca Juniorsa u nedjelju su odigrali 2:2 u prvoj utakmici finala Copa Libertadoresa, a uzvratna je na rasporedu 24 studenoga.

"Klubovi još nisu razgovarali, ali će Realov direktor Emilio Butragueno o našem igraču razgovarati s Riverovim sportskim direktorom Enzom Francescolijem nakon finala Copa Libertadoresa. Izvjesno je da će Palacios igrati u Europi naredne sezone, gdje ima mnogo zainteresiranih klubova. Razgovarat ćemo nakon finala, ali je očigledno kako želimo da on što duže ostane kod nas", kazao je D'Onofrio.

Palacios bi u Realu ponajviše bio alternativa Toniju Kroosu (28), jer igra na sličnoj poziciji, ali dugoročno je vjerojatnija opcija da se njega usmjeri kao nasljednika Luke Modrića (33).

Novoimenovani trener Madriđana Santiago Solari (42) je također Argentinac i također je svojevremeno igrao za River Plate, tako da će mladi Palacios i s te strane imati i podršku i simpatije šefa stručnog stožera.

Za Palaciosa su navodno bili zainteresirani i Barcelona, Atlético Madrid i AC Milan, ali se nogometaš na kraju, po svemu sudeći, odlučio za madridski Real.

Kopirati
Drag cursor here to close