Predsjednik HNK Rijeka

Mišković sarajevskom novinaru: Široki Brijeg je klub koji jednostavno volim

Izjava predsjednika hrvatskog prvaka HNK Rijeka oduševit će navijače Širokog Brijega
Sport / Nogomet | 11. 12. 2017. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Da vam budem iskren, Široki Brijeg je klub koji jednostavno volim, volim te manje klubove koji naprave nešto više'', izjavio je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

''Alfa i omega'' kluba s Kvarnera oduševit će navijače Širokog Brijega.

''Uvijek vjerujem da se manji klubovi trebaju probiti pored tih velikih klubova, poput Željezničara i Sarajeva, i to je dobro za nogomet, da ima više konkurencije. Ne uvijek da je netko poput nas, Dinama i Hajduka uvijek na vrhu, nego jednostavno da i ti manji klubovi s dobrim radom pokažu nešto'', odgovorio je predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković novinaru jednog sarajevskog portala koji mu je postavio pitanje: ''Koji vam je najdraži klub u Bosni i Hercegovini?''.

Podsjećamo, Mišković je prije nekoliko dana Rijeci najavio da preuzima 70 posto dionica HNK Rijeke od zaklade Social Sport do kraja prosinca te time postaje većinski vlasnik kluba i izvijestio je da ne podržava ni jednog od dvojice kandidata za predsjednika HNS-a, iznoseći pritom svoj prijedlog financiranja sportskih klubova u Hrvatskoj.

Mišković je istaknuo da su u posljednjih pet godina, od kad je zaklada Social Sport ušla u vlasničku strukturu HNK Rijeke, ostvareni "više nego fantastični uspjesi".

"Došlo je vrijeme, kao što je bilo i predviđeno, da Social Sport izađe iz vlasništva, a da klub bude u stanju financirati se iz vlastitog poslovanja. Od 2014. godine nismo imali nikakvih donacija niti pozajmica od Social Sporta", rekao je, dodavši da očekuje da će se do 22. prosinca riješiti administ

Kopirati
Drag cursor here to close