Korak u karijeri

Mišić se pridružio Ristovskom, Čolak prvo pojačanje Rijeke?

Mišić je ove sezone odigrao 29 utakmica za Rijeku, četvrtoplasiranu momčad hrvatskog prvenstva koja zaostaje 15 bodova za vodećim Dinamom.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski vezni nogometaš Josip Mišić je nakon prelaska iz hrvatskog prvaka Rijeke u Sporting iz Lisabona rekao kako mu je to veliki korak u karijeri.

''Znam puno stvari o Sportingu. Dolazak ovdje je veliki korak u mojoj karijeri, dat ću sve od sebe'', izjavio je 23-godišnji nogometaš po dolasku u glavni grad Portugala.

Mišić je drugi igrač koji je iz Rijeke stigao u Sporting, ljetos je istim putem krenuo i Stefan Ristovski, 25-godišnje krilo, piše HRT.hr.

Ristovski mi je puno pričao o klubu i savjetovao mi da dođem. Nisam dva puta razmišljao o dolasku, rekao je Mišić i dodao: Ovo je idealno mjesto za rasti i postati bolji igrač.

Mišić je ove sezone odigrao 29 utakmica za Rijeku, četvrtoplasiranu momčad hrvatskog prvenstva koja zaostaje 15 bodova za vodećim Dinamom. Sporting se nalazi na drugom mjestu u portugalskom prvenstvu s dva boda manje od Porta.

Nakon odlazaka Marija Gavranovića, Mišića i Marka Vešovića na Rujevici su počeli raditi na popunjavanju kadra za proljetni dio sezone. Prema neslužbenim informacijama, prvo pojačanje Bijelih u siječanjskom prijelaznom roku trebao bi biti Antonio-Mirko Čolak koji se već nalazi u Rijeci.

Podsjetimo, Čolak dolazi kao član njemačkog Hoffenheima, trenutačno na posudbi u drugoligašu Ingolstadtu.

Kopirati
Drag cursor here to close