Zrinjski se sprema za četvrtak

Miše: Važno je da smo u prvenstvo ušli pobjedom

''Utakmica je bila zahtjevna, mada igra nije bila na posebnom nivou.''
Sport / Nogomet | 21. 07. 2018. u 23:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je slavio na Tušnju u slaboj utakmici, a šef stručnog štožera Mostaraca Ante Miše smatra da je najbitnije da su osvojili tri boda.

''Utakmica je bila zahtjevna, mada igra nije bila na posebnom nivou. Uspjeli smo ući u prvenstvo kako smo očekivali, pobjedom. Sad ćemo se u miru pripremiti za susret protiv Vallette u četvrtak'', rekao je Miše.

 U narednom kolu Zrinjski igra protiv ekipe GOŠK-a.

''Ne bih sada o GOŠK-u, bitna je prva naredna utakmica, kao što sam rekao s Vallettom. Pokušat ćemo napraviti nešto više nego do sada'', zaključio je trener Zrinjskog.

S druge, pak, strane šef stručnog štožera Slobode Milenko Bošnjaković izjavio je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali ne i rezultatom.

''Zadovoljan sam odnosom prema igri mojih igrača, njihovim karakterom, obrazom, željom za pobjedom i igrom. Natjerali smo jednog Zrinjskog da više sretno i spretno postigne gol nego li iz igre. Parirali smo svih 90 minuta u polju, nisu stvorili neke naročite šanse, nismo ni mi'', rekao je Bošnjaković.

 Objašnjavajući ideju igre svoje ekipe, rekao je da su je uglavnom proveli.

''Naša želja je bila da zatvorimo najkvalitetnije strane njihove ekipe, što smo uspjeli. Gol je došao onako kako je došao, i zbog toga mi je strašno žao. Međutim, okrećemo se narednim protivnicima. Ekipi Zrinjskog želim puno sreće u nastavku prvenstva. A mi ćemo bodove tražiti na drugoj strani'',kaže „kormilar“ Slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close