''Plemići'' lete prema Europskoj ligi

Miše uoči Malte: Ne mogu obećati prolaz, ali ćemo dati sve od sebe

Trener Zrinjskog Ante Miše održao je press konferenciju uoči uzvratnog susreta drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu na Malti.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2018. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nemamo pravo na kalkulaciju, igra nam svaka pobjeda i neriješen rezultat viši od 1:1 . Moramo zabiti jedan najmanje, a trudit ćemo se zabiti i dva gola. Idemo na pobjedu, ne mogu obećati prolaz, ali ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti'', izjavio je trener Zrinjskog Ante Miše na press konferenciji uoči odlaska na Maltu gdje ''Plemiće'' čeka uzvratni susret drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Vallette. 

Podsjećamo, u prvom susretu igranom u Mostaru utakmica je završila 1:1, a Maltežani su do izjednačujućeg pogotka došli u 90. minuti.

Miše je kazao da u uzvratnom susretu neće moći računati na četiri igrača.

''Od igrača za Maltu ne računam na Bekića, Brkića, Bencuna i Aćimovića. Nešto ćemo iskemijati i nadam se da će ovaj put biti voda na naš mlin. Bitna je igra, bitno je stvarati šanse. Vidjelo se protiv GOŠK-a da smo to u stanju i nadam se uspjehu'', kazao je šef stručnog stožera mostarske momčadi.

Dotaknuo se i protivnika.

''Dosta su tvrdi, obrambeno jaki, Fontanella je najopasniji igrač i igrač na lijevoj strani Piccoli, ta dvojica su posebno opasni i vodit ćemo računa o njima.

Susret se igra u četvrtak, 2. kolovoza, u 18:00 sati.

''Moramo se što prije adaptirati, igra se u 18:00 sati, ne vjerujem da je toplije nego u Mostaru. Ne vjerujem da će nam vrijeme smetati, a to je utakmica u kojoj nam ne smije ništa smetati'', zaključio je trener Zrinjskog Ante Miše.

''Plemići'' će se u noći s utorka na srijedu, točnije u 0:50 sati, izravnim charter letom iz Mostara uputiti prema Malti, a povratak je zakazan u noći s četvrtka na petak, također charter letom.

Mostarci će protiv Vallette FC po prvi put istrčati u trećoj garnituri dresova za sezonu 2018./2019.

Kopirati
Drag cursor here to close