Osvrt trenera Zrinjskog

Miše: Momci su ispali heroji, nadam se čudu i da ćemo izbaciti Ludogorets

Od uzvratne utakmice na Pecari Miše očekuje potpuno drugačiju utakmicu.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2018. u 19:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Momci su ispali heroji u teškom momentu iza utakmice sa Željezničarom i s puno ozlijeđenih igrača. Čestitam igračima na izuzetnom zalaganju i taktičkoj igri. Gol smo dobili najnesretnije što se može - iz prekida. Rezultat je aktivan i imamo se pravo nadati da možemo napraviti čudo i pokušati eliminirati Ludogorets'', izjavio je trener Zrinjskog Ante Miše na konferenciji za novinare održanoj u petak navečer u Mostaru na kojoj se osvrnuo na prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu u Bugarskoj gdje su ''Plemići'' poraženi s minimalnih 1:0 od Ludogoretsa.

Uzvrat se igra u četvrtak na Pecari u Širokom Brijegu, a aktualni prvak BiH ima aktivan rezultat.

''Veseli me reakcija s klupe, posebice Kristijana Stanića kojeg ćemo od danas priključiti prvoj ekipi'', ustvrdio je Miše.

Foto: Bljesak.info / Ante Miše

Od uzvratne utakmice na Pecari očekuje potpuno drugačiju utakmicu.

''Mi ćemo morati više riskirati, a neću opet riskirati da ću ih napasti na njihovih 16 metara, to su igrači koji kroz pas mogu razigrati bilo koju ekipu. Ludogorec zaslužuje igrati i Ligu prvaka. Nama se vraća 4-5 standarnih igrača, ali mi još nismo odigurali najbolju utakmicu. Nadam se čudu i da ćemo izbaciti Ludogorets'', zaključio je Miše.

Na kraju se dotaknuo i susreta 4. kola Premijer lige BiH u Zenici gdje Zrinjski igra protiv Čelika. 

"Moramo se restirati sa Europske lige na naše prvenstvo, da smo osvojili barem bod u Sarajevu mogli bismo reći da smo dobro otvorili sezonu... Ja sam preuzeo odgovornost za taj susret, ali sada je na igračima. Oni su ti koji moraju pokazati karakter i kvalitet i u nedjelju napraviti rezultat koji nama odgovara, a to je pobjeda.

Ja sam trenutno u takvoj situaciji da ne znam ni tko će ići na put, čekam da završimo trening, pa da vidimo tko će uopće ići... Vjerovatno se za Zenicu neće oporaviti nitko od onih koji su propustili Ludogorets. Eventualno da Bekić dobije neku minutažu... Stvarno ne znam tko bi mogao početi utakmicu", istaknuo je Miše.

Kopirati
Drag cursor here to close