NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 0:0

Mirovale mreže u 49. hercegovačkom derbiju na Pecari

Gledatelji na Pecari su, unatoč kišovitom i hladnom vremenu, mogli gledati dobar nogomet.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2018. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Zrinjski odigrali su neodlučeno (0:0) u 49. hercegovačkom derbiju 3. kola Lige za prvaka igranom u sjajnoj atmosferi stadiona Pecara.

U prvom poluvremenu zabilježena je po jedna izglednija prilika s obje strane, no većih uzbuđenja nije bilo.

S obzirom da bod iz ovog susreta ne znači puno ni ''Plavo-bijelima'' ni ''Plemićima'' u borbi za prvaka sa Željezničarom, u nastavku se krenulo s više rizika.

Sijevale su prilike s obje strane, no mreže se nisu tresle. Zrinjski je u posljednjih nekoliko minuta susreta vršio konstantan pritisak, no do pogotka nisu mogli doći. Gledatelji na Pecari su, unatoč kišovitom i hladnom vremenu, mogli gledati dobar nogomet. 

Rezultati by SofaScore

Inače, hercegovčki derbi je prekinut u 60. minuti kada su na teren uletile baklje.

 

Prije početka utakmice oko 13.20 sati došlo je do tučnjave između navijača Zrinjskog i Širokog Brijega. Radi se o dvije skupine od po desetak navijača navedenih klubova.

''Jedna osoba iz Mostara je ozlijeđena, u tijeku su daljnje radnje na terenu'', izjavio je ranije za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ŽZH o nemilim scenama na Pecari.

Pred početak derbija, policija je uhitila jednu osobu. U tom razdoblju je nekoliko pivskih boca doletjelo iz Ulice Branka Petra Ljubičića prema južnoj tribini, a ubrzo se pojavila interventa policija koja je smirila strasti.

Kopirati
Drag cursor here to close