Sazvana press konferencija

Miro Kraljević govorit će o aktualnoj situaciji u NK Široki Brijeg

''Plavo-bijeli'' se nalaze u najtežoj rezultatskoj i finacijskoj krizi od kada se igra zajednička Premijer liga BiH.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Nogometnog kluba Široki Brijeg u ostavci i gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević govorit će o aktualnoj situaciji u NK Široki Brijeg, obavijestio je novinare klub s Pecare.

''Plavo-bijeli'' se nalaze u najtežoj rezultatskoj i finacijskoj krizi od kada se igra zajednička Premijer liga BiH. Širokobriježani nakon devet kola imaju samo osam bodova uz tek jednu pobjedu te se nalaze na katastrofalnom devetom mjestu. Imaju isto bodova kao deseti Velež te jedanaesta Mladost koja se nalazi u zoni ispadanja.

Klub je o ovu sezonu ušao pod velikim brojem upitnika. Od početka godine nemaju glavnoga sponzora, a skoro kompletno vodstvo kluba, uključujući predsjednika Miru Kraljevića, u veljači su podnijeli ostavke.

U kuloarima se spominjalo da je u travnju trebala biti održana sjednica Skupštine kluba, no to se još nije dogodile. 

Širokobriježani su u ovoj sezoni već promijenili tri trenera: Goce Sedloski, Denis Ćorić i Toni Karačić, a igrački kadar vjerojatno je najlošiji od kada se igra zajednička Premijer liga BiH.

O čemu će točno biti riječi na konferenciji Mire Kraljevića, najavljenoj za četvrtak u 11:00 sati u press centru na Pecari, klub nije naveo osim toga da će govoriti o ''aktualnoj situaciji u klubu''.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close