Ne da ga Salernitana

Milana Đurića želi klub iz Serije A

Đurić je sjajno odigrao završnicu prošle sezone i pomogao Salernitani izboriti ostanak u Seriji B, a njegove odlične igre nisu promakle ni ostalim klubovima u Italiji.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2019. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan Đurić (29) je prošlog ljeta napustio Bristol City, vratio se u Italiju i potpisao za Salernitanu.

Početak u Saletnitani nije bio pretjerano dobar za korpulentnog bh. napadača.

Mučio se Đurić, ali je onda polako počeo pronalaziti formu, a kada ju je pronašao pokazao je zbog čega je nosio i dres reprezentacije BiH, piše SportSport.ba.

Đurić je sjajno odigrao završnicu prošle sezone i pomogao Salernitani izboriti ostanak u Seriji B, a njegove odlične igre nisu promakle ni ostalim klubovima u Italiji, posebno onima koji su pomno pratili njegove igre u drugom rangu nogometa na Apeninima.

Naime, nekolicina talijanskih medija u ponedjeljak prenosi tvrdnju da Milana Đurića u svojim redovima želi vidjeti Verona, koja je izborila plasman u Seriju A.

Čelnici Verone žele trećeg napadača koji bi ''pravio društvo'' Samuelu Di Carmineu i iskusnom Giampaolu Pazziniju u povratničkoj sezoni Serije A, a navodno su u Đuriću vidjeli ono što traže.

Portal hellas1903.it je objavio da su čelnici Verone već pokušali "ispitati teren", te da su stupili u kontakt sa Salernitanom kako bi razgovarali o mogućem transferu Milana Đurića.

Međutim, navodno su iz Salernitane odmah poručili čelnicima Verone da Milan Đurić nije na prodaju.

Ipak, treba sačekati i vidjeti hoće li neka unosna ponuda možda promijeniti mišljenje rukovodstva Salernitane, piše SportSport.ba.

Podsjetimo, Milan Đurić je svoju skoro čitavu karijeru proveo u Italiji, kao član Cesene (koja ga je tijekom godina slala na brojne posudbe), prije nego što ga je ovaj klub prije dvije godine prodao Bristol Cityju za blizu dva milijuna eura. Salernitana ga je kupila za 650.000 eura, a Đurić je tada potpisao ugovor do 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close