Serie A

Milan i Juventus slavili na teškom gostovanju, pogodak Rebića

AC Milan je napravio novi korak prema prvom naslovu prvaka kojeg čekaju punih 10 godina. Izborena je gostujuća pobjeda od 2:1 protiv Bologne u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2021. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Milan u 2:1 (1:0) gostujućoj pobjedi protiv Bologne u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Rebić je doveo Milan u vodstvo u 26. minuti najbrže reagiravši nakon što je vratar Bologne Skorupski obranio kazneni udarac Ibrahimoviću. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Rebića koji je igrao do 62. minute.

Na 2:0 je iz još jednog kaznenog udarca za Milan povisio Kessie u 55. minuti. Ibrahimović je ovoga puta odustao od izvođenja kaznenog udarca i prepustio ga čovjeku koji je to savršeno radio dok je on bio ozlijeđen.

Poraz Bologne ublažio je Poli u 81. minuti.

Mario Mandžukić igrao je za Milan od 73. minute.

Ovom pobjedom Milan je stigao do učinka od 46 bodova, pet više od drugog Intera koji od 20.45 sati, također u Milanu, dočekuje Benevento.

Juventus je kao gost svladao Sampdoriju rezultatom 2:0.

Juventus je poveo u 20. minuti. Lijepu akciju odigrali su Ronaldo i Morata, ovaj je uposlio Federica Chiesu koji zabija za 0:1.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Cuadrado je proigrao Ramseyja, a ovaj pogađa za konačnih 0:2.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close