Službeno

Milan otpustio Giampaola

Giampaolo se tako na klupi "crno-crvenih" zadržao samo 111 dana čime je postao novi rekorder po kratkoći svog mandata u 120-godišnjoj povijesti ovoga kluba.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2019. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni velikan Milan u utorak je navečer potvrdio kako je otpustio trenera Marca Giampaola zbog lošeg ulaska u sezonu.

"AC Milan objavljuje kako je razriješio gospodina Marca Giampaola s dužnosti trenera prve momčadi. Zahvaljujemo mu na njegovom radu i želimo sve najbolje u nastavku karijere", objavio je Milan.

Giampaolo se tako na klupi "crno-crvenih" zadržao samo 111 dana čime je postao novi rekorder po kratkoći svog mandata u 120-godišnjoj povijesti ovoga kluba, javlja Hina.

Protekle tri sezone Giampaolo je uspješno vodio Sampdoriju.

U prvih sedam kola nove sezone Milan je izgubio čak četiri utakmice, a otkaz je Giampaolo dobio iako je proteklog vikenda ostvario 2-1 pobjedu na gostovanju kod Genoe.

I s ta tri boda Milan je trenutačno tek 13. na ljestvici, a cilj je prije početka sezone bio izboriti poziciju koja vodi u Ligu prvaka, natjecanje koje je Milan posljednji put igrao prije šest godina.

Kao najvjerojatniji novi trener Milana spominje se Stefano Pioli koji je u travnju ove godine napustio klupu Fiorentine.

Kopirati
Drag cursor here to close