Rebić strijelac

Milan izveo Staru damu na ples: Preokretom do uvjerljive pobjede (4:2)

Juventus je nakon 53 minute igre vodio protiv Milana 2:0 na San Siru i nije ni slutio što će mu se dogoditi u idućih pola sata. Uslijedio je čudesni šou Rossonera u 18 minuta. Strijelac četvrtog gola za Milan bio je Rebić.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Ante Rebić ne prestaje pogađati u Serie A

Nogometaši Milana kreirali su impresivan preokret protiv Juventusa u derbiju 31. kola talijanske Serie A. Juve je nakon 53 minute vodio 2:0 i nije ni slutio da će u idućih 27 minuta primiti četiri komada!

Nakon 0:0 u prvih 45 minuta Juventus je u prvih osam minuta nastavka poveo 2:0 golovima Rabiota i Cristiana Ronalda. Činilo se da će Juventus otići do lagane pobjede, no uslijedio je uraganski nastavak Milana.

U idućih 27 minuta Milan je postigao četiri pogotka i upisao veliku pobjedu protiv vjerojatno novog-starog prvaka Italije.

Prvo je na 1:2 smanjio Zlatan Ibrahimović (62.) iz jedanaesterca, da bi Franck Kessie izjednačio rezultat četiri minute kasnije.

Vodstvo je Rossonerima donio Rafael Leao u 67. minuti.

Ante Rebić odigrao je sjajnu utakmicu, te u 80. minuti stavio točku na i u velikoj 4:2 pobjedi svoje momčadi. Bio je to Rebićev četvrti gol u nizu. 

Nogometaši Leccea izborili su iznimno važna tri boda u borbi za prvoligaški spas nakon što su u prvom susretu 31. kola pobijedili Lazio sa 2:1.

Lazio je poveo već u petoj minuti utakmice golom Felipea Caiceda, no Lecce je uspio okrenuti rezultat usprkos promašenom kaznenom udarcu.

Izjednačio je Khouma Babacar u 30. minuti, a u posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je mogao do vodstva, no Marco Mancosu je prebacio vrata. Ipak, već u drugoj minuti drugog dijela Lecce je stigao do prednosti nakon što je Fabio Lucioni svladao Thomu Strakoshu.

U trećoj minuti nadoknade Lazio je ostao s igračem manje nakon što je isključen Patric. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close