Iz Frankfurta u Milano

Milan i Eintracht rade trampu: Rebić u Milano, Silva u Frankfurt!

"Klubovi su postigli dogovor i ako sve bude u redu Andre Silva će sutra doći ovdje, a Rebić u Milano", rekao je Fredi Bobić za njemački Sky Sport.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2019. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Ante Rebić vraća se u Italiju

Gotovo je sigurno kako će Ante Rebić danas, posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka, postati novi igrač Milana, sedmerostrukog prvaka Europe.

Vijest je potvrdio sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić nakon utakmice 3. kola Bundeslige u kojem je Eintracht na domaćem terenu pobijedio Fortunu s 2:1. Za taj susret, kako su iz kluba objavili na vlastiti zahtjev, nije konkurirao Rebić.

Kasnije je stiglo objašnjenje da je nadomak transfera u Milan, iako se u prvi mah činilo da će preseliti u redove milanskog Intera.

"Klubovi su postigli dogovor i ako sve bude u redu Andre Silva će sutra doći ovdje, a Rebić u Milano", rekao je Bobić za njemački Sky Sport.

"Silva je sjajan igrač i donijet će nam nešto drugačije, a uvijek smo željeli igrati s dva napadača", dodao je Bobić.

Onda je objasnio kako je došlo do posla.

"Antina velika želja bila je otići u Italiju. Proveo je tri izvanredne godine ovdje, možda najbolje u karijeri, ali imao je fazu u kojoj je bio promjenjivog raspoloženja i jako je želio odlazak", dodao je Bobić.

U ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka tako bi posao trebao i službeno biti realiziran. Eintracht i Milan tako bi trebali razmijeniti igrače. Talijanski mediji tvrde da bi nakon jednogodišnje posudbe sljedećeg ljeta Milan trebao trajno otkupiti Rebićev ugovor. Visina odštete? Između 25 i 30 milijuna eura.

Rebić je u Eintrachtu igrao od 2016. godine, a u Italiji je ranije igrao za Fiorentinu i Hellas Veronu. Transfer u Milan hrvatskom će 25-godišnjem napadaču svakako biti transfer života.

Kopirati
Drag cursor here to close