Stigao u Italiju

Milan dovodi Alena Halilovića

Mediji navode da je Halilović sinoć stigao u Italiju kako bi potpisao ugovor sa “rossonerima“, a da će danas proći obavezan liječnički pregled.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2018. u 13:32 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski mediji javljaju da je Nogometni klub Milan na pragu realizacije iznenađujućeg transfera hrvatskog nogometaša Alena Halilovića iz Hamburger SV-a, prenosi agencija Anadolija.

Halilovića, sina nekadašnjeg bh.  nogometnog reprezentativca Sejada, pratili su Udinese i Sampdorija, ali izgleda da se sada u borbu za 22-godišnjeg veznjaka uključio i Milan, a ponudu tako velikog kluba je teško odbiti.

Mediji navode da je Halilović sinoć stigao u Italiju kako bi potpisao ugovor sa “rossonerima“, a da će danas proći obavezan liječnički pregled. Navodno mladi nogometaš potpisat će trogodišnji ugovor s europskim velikanom.

Halilović je profesionalnu karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu. Njegov talent brzo je zapazila velika Barcelona koja ga je dovela kao 18-godišnjaka za 2,2 milijuna eura. Ipak, Halilović se nije uspio nametnuti u “Barci“ za čiji je prvi tim odigrao svega jednu utakmicu u Kupu kralja. Igrao je za “B“ tim katalonskog kluba, a potom bio na posudbi u Sporting Gijonu. HSV ga je doveo na ljeto 2016. godine za 5,5 milijuna eura, ali je ubrzo poslan na jednoipogodišnju posudbu u Las Palmas.

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je osam utakmica, posljednji put 2016. godine. Zanimljivo za “vatrene“ je debitirao sa svega 16 godina čime je postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close