Hrvatski reprezentativac

Milan Badelj se vratio u Fiorentinu

Badelj (30) se vraća u Firentinu kao posuđeni igrač Lazija, koštao je milijun eura i klub iz Firence ga može otkupiti za četiri milijuna eura.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2019. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj vratio se u Fiorentinu, iz koje je 2018. godine po isteku ugovora prešao u rimski Lazio, objavio je klub iz Firence.

Badelj (30) se vraća u Firentinu kao posuđeni igrač Lazija, koštao je milijun eura i klub iz Firence ga može otkupiti za četiri milijuna eura, jer mu ugovor s Lazijem istječe tek sredinom 2022. Bivši igrač Dinama se očito jako želio vratiti u "Viole" jer je pristao i na nižu plaću od one koju je imao u Rimu, javlja Hina.

"Nikad nisam prestao voliti Firencu i Fiorentinu, u Laziju mi nije išlo kako sam želio, ali je sada najvažnije da sam se vratio kući. Očekujem da učinim sebe i ovaj klub boljim", kazao je Badelj, koji je 2014. godine stigao u Fiorentinu. Badelj je u Fiorentini izgradio poštovanje kod suigrača, trenera i navijača, a dokaz za to bilo je dodjeljivanje kapetanske vrpce bivšem Dinamovom igraču, nakon tragične smrti dotadašnjeg kapetana "viola" Davidea Astorija.

Za Lazio je Badelj odigrao 23 utakmice, a za Fiorentinu 108, uz 6 postignutih golova, javila je Hina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close