Kakva bomba!

Miami: Rakitić majstorskim golom donio Barceloni pobjedu protiv Napolija

Desetak minuta prije kraja utakmice Rakitić je natrčao na odbijenu loptu i s 15 metara metara desnicom pogodio donji desni kut Alexa Mereta.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2019. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Ivan Rakitić donio je Barci pobjedu protiv Napolija

Hrvatski dokapetan Ivan Rakitić sjajnim je udarcem s ruba kaznenog prostora u 79. minuti donio je pobjedu Barceloni protiv Napolija (2:1) u prvoj utakmici La Liga-Serie A Cupa koja se igrala u Miamiju.

Rakitić, koji je na odlasku iz Barcelone, prije poentiranja nekoliko je puta pokušavao savladati suparničkog vratara. To mu je uspjelo desetak minuta prije kraja kada je natrčao na odbijenu loptu i s 15 metara metara desnicom pogodio donji desni kut Alexa Mereta. Preko 57 tisuća gledatelja na Hard Rock Stadiumu oduševljeno je pozdravilo Rakitićevo probijanje vratara Napolija za pobjedu Barcelone.

Prije nego što je Rakitić postavio konačan rezultat, prvu prednost Barceloni donio je Sergio Busquets u 39. minuti, a izjednačio je autogolom Samuel Umtiti tri minute kasnije.

Video: Barcelona vs Napoli 2-1 - Highlights & Goals Resumen & Goles 

Ovo je bila prva utakmica u kojoj je od početka zajedno igrao napadački par Suarez - Griezmann, a osim Busquetsa, Rakitića, Umtitija i novog rezervnog vratara Neta, Barcelona je ovu utakmicu igrala s mladim nogometašima.

Španjolski prvak i talijanski viceprvak novu utakmicu u SAD-u igraju u subotu u Ann Arboru.

Kopirati
Drag cursor here to close