radna posjeta

Metalleghe ostvario suradnju s Rijekom

Sport / Nogomet | 24. 06. 2016. u 08:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik jajačkog premijerligaša Zoran Dekić i šef stručnog stožera Nermin Bašić, boravili su u Rijeci gdje su posjetili HNK Rijeku, jedan od najboljih hrvatskih klubova.

Predstavnike novog premijerligaša tom prigodom su ugostili član Uprave Dean Ščulac i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

''Rijeka je jedan od primjera kako se pravilnim poslovanjem i strategijom dostižu zacrtani ciljevi. Zadovoljstvo nam je što smo imali prigodu saznati način funkcioniranja, napraviti prvi korak u nadamo se uspješnoj suradnji'', istakao je Zoran Dekić.

Tijekom boravka u Rijeci predstavnici NK Metalleghe BSI su posjetili kamp u Rujevici ne krijući oduševljenje viđenim. Moderno opremljeni kamp osim glavnog terena posjeduje i pomoćne terene sa najmodernijom vještačkom travom i svim ostalim neophodnim sadržajima koji omogućavaju svim uzrasnim kategorijama Rijeke najbolje uvjete za rad i napredak.

U jajačkom premijer ligašu se nadaju da će i Jajce ubrzo krenuti sa projektima koji će približiti stadion Mračaj ovakvim uvjetima rada.

Kopirati
Drag cursor here to close