Određena kazna

Messiju kazna od samo 1.500 dolara zbog uvreda na Copa Americi

Južnoamerička nogometna federacija (CONMEBOL) kaznila je argentinskog napadača Lionela Messija sa samo 1.500 dolara zbog uvredljivih komentara na račun organizacije i Brazila nakon neuspjeha na Copa Americi. Messi je i suspendovan jedan meč zbog crve
Sport / Nogomet | 24. 07. 2019. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Južnoamerička nogometna federacija (CONMEBOL) kaznila je argentinskog napadača Lionela Messija sa samo 1.500 dolara zbog uvredljivih komentara na račun organizacije i Brazila nakon neuspjeha na Copa Americi.

Messi je i suspendiran jednu utakmicu zbog crvenog kartona u utakmici za treće mjesto protiv Čilea (2:1).

Barcelonina zvijezda je na turniru u Brazilu, gdje je Argentina završila na trećem mjestu, odbila primiti medalju uz objašnjenje da je sve namješteno u korist najvećeg rivala, javlja Klix.ba.

"Sve je jasno, crveni karton sam dobio zbog mojih izjava o suđenju nakon utakmice s Brazilom. Sve je sramota. Nisam uzeo medalju jer ne želim biti dio korupcije. Uopće ne sumnjam kako će Brazil u finalu svladati Peru i osvojiti titulu", rekao je tada Messi.

Prethodno je javno kritizirao suce, CONMEBOL i Brazil nakon poraza u polufinalu 2:0 i nekoliko spornih odluka sudaca iz Ekvadora.

S druge strane, CONMEBOL se oglasio kako je Messi pokazao manjak poštovanja, ali i izrekao samo novčanu kaznu zvijezdi Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close