Rakitić

Messija staviti na posebnu stranu

''Ja i puno od nas nismo 600 zabili na treningu, bez riječi sam, najbolji je svih vremena'', rekaoje rakitić o Messiju.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2019. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Da nam je netko rekao da ćemo pobijediti 3:0, svi bi to potpisali i bili sretni. Dobro smo igrali, borili se protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, nisu slučajno prošle godine bili u finalu i sada došli do polufinala'', rekao je veznjak Barcelone Ivan Rakitić nakon utakmice u kojoj su svladali Liverpool u razgovoru za HRT.

''Doveli su utakmicu gdje žele, da ide "tamo-vamo", da nema pauze, na što su navikli iz lige. To naravno nije bilo najbolje za nas iako smo izvukli fantastičan rezultat. S jednim takvim Messijem, zaslužili smo pobjedu'', dodao je Rakitić.

Naime, Lionel Messi je s dva gola presudio Liverpoolu i bio ključan faktor za veliku pobjedu 3:0 Barcelone u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka. Taj drugi pogodak bio je njegov 600. u dresu Barcelone.

''Ja i puno od nas nismo 600 zabili na treningu, bez riječi sam, najbolji je svih vremena. Poštujem sve velike legende, ali njega možemo staviti na jednu posebnu stranu'', rekao je Rakitić.

''Bili smo dobro pripremljeni, trener i stručni stožer su odradili odličan posao. Ovdje nema jednostavne utakmice, u polufinalu Lige prvaka. Ovo nije gotova priča, jako smo zadovoljni, fantastičan rezultat, no poznajemo trenera, igrače i njihov stadion, znamo da nas čeka pakao'', zaključio je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close