G.O.A.T.

Messi srušio još jedan rekord i podsjetio na najbolje dane

Skinuo je Lionel Messi još jedan rekord Telma Zarre, mitskog napadača Athletica. Messi sada ima devet golova u finalima Kupa kralja, a Zarra osam.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2021. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona | Twitter / Lionel Messi

Barcelona je u finalu Kupa kralja opet pobijedila Athletic (4:0), osmi put u ukupno devet međusobnih finala, četvrti put zaredom.

Baski su odolijevali do 60. minuti, a onda je ih je načeo Antoine Griezman na asistenciju Frenkieja de Jonga. Nizozemac je tri minute poslije povisio na 2:0, a onda je Lionel Messi zaključio utakmicu s još dva pogotka.

Messi je poslije utakmice sijao od sreće.

"To je za mene vrlo poseban trofej, jako sam sretan da ga mogu podići. Imali smo strpljenja, držali smo loptu. Ulaskom u drugo poluvrijeme Athletic je pao, a mi smo nastavili marš i stigli do još jedne pobjede", kazao je čarobni Argentinac.

Messi je proglašen igračem utakmice. Ovo mu je ukupno 35. trofej s Barcelonom: osvojio je 7 Kupova kralja, 10 La Liga, 8 španjolskih Superkupova, 4 Lige prvaka, 3 Svjetska klupska prvenstva i 3 europska Superkupa.

Skinuo je još jedan rekord Telma Zarre, mitskog napadača Athletica. Messi sada ima devet golova u finalima Kupa kralja, a Zarra osam.

"Kupa kralja je ove sezone bio vrlo tvrd, u mnogim smo utakmica patili. Uvijek je lijepo podići naslov, vrlo sam sretan zbog momčadi koja je zaslužila radovati se. Stvarno je posebno biti kapetan ovog kluba, u kojem sam bio cijeli život. Uvijek je posebno osvojiti Kup kralja", kazao je Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close