La Liga

Messi spasio Barcelonu protiv Levantea

Stajalo je na semaforu dugo za Barcelonu frustrirajućih 0:0 sve dok se nije ukazao Messi u 76. minuti te pogodio nakon sjajne asistencije Frenkieja de Jonga.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2020. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Barcelona FC / Messijev pogodak donio je Barci tri važna boda

Barcelona u dosadašnjem dijelu sezone ne igra dobro, a u nedjelju je Katalonce čekalo 13. kolo, koje je za neke favorite uistinu bilo nesretno.

Koemanova družina se nakon debakla i domaćeg poraza protiv Juventusa (0:3) u Ligi prvaka suočila s Levanteom i sretno su došli do tri boda.

Levante se bori da preživi u La Ligi i na Camp Nou je stigao s mišlju da se skupo proda kožu.

Iako su Messi, Griezmann i ekipa imali očito terensku dominaciju i mnoštvo više pokušaja, lopta jednostavno nije ulazila u gol.

Konačna statistika ove utakmice kazuje da su domaćini opucali 24 puta, od čega je 13 išlo u okvir gola. Levante je zaprijetio sedam puta, od čega su tri udarca išla prema ter Stegenu.

Bilo je za Barcelonu frustrirajućih 0:0 sve dok se nije ukazao Messi u 76. minuti te pogodio nakon sjajne asistencije Frenkieja de Jonga.

Bio bi to poseban udarac za Barcelonu jer su uspjeli u naumu da dođu do tri boda.

Te sreće nisu bili neki očiti današnji favoriti, a to su ponajprije Villarreal, koji je odigrao 1:1 u gostima kod Betisa, a isti rezultat bio je i na utakmici vodećeg Real Sociedada i Eibara (1:1).

Jedino je još Granada uzela sva tri boda u meču protiv Elchea (0:1).   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close