Betis, crna mačka

Messi se vratio, Barca izgubila!

U okviru 12. kola španjolske La Lige Betis je pobijedio na stadionu Camp Nou Barcelonu sa 4:3.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2018. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno neugodan gost Barcelone, seviljski Betis, opet je pomrsio račune Barceloni i usput poništio slavlje zbog povratka Lea Messija.

Barcelona je Nou Campu doživjela šokantan 3:4 poraz protiv Betisa!

Gosti su poveli u 20. minuti golom Juniora koji je doslovno prošetao do šesnaesterca pa matirao Ter Stegena. Novi hladni tuš za domaće navijače uslijedio je u 34. kada Joaquin koristi novu dekoncentraciju Barcine obrane.

Leo Messi je u 67. donio smanjenje zabivši iz jedanaesterca, ali već četiri minute kasnije gosti gase nadu u izjednačenje golom Lo Celsa.

No, u 79. Vidal je uspio ugurati loptu u mrežu i ponovno smanjiti na gol zaostatka, ali u 81. drugi žuti dobio je Ivan Rakitić i tako znatno smanjio šanse svoje momčadi u borbi za spas od poraza.

U 83. minuti Canales je zabio nakon loše reakcije Ter Stegena koji je loptu izbio ravno u noge suparnika, prenosi Goal.com. A u zadnjoj minuti vidjeli smo i drugi gol Messjia na utakmici! Zanimljivo, argentinčev pogodak prvo je poništen zbog zaleđa, ali VAR je dokazao kako je sve bilo čisto.

Ovim porazom katalonska momčadi zakomplicirala si je situaciju na vrhu jer je dozvolila Atletico Madridu i Alavesu da dođu na samo bod zaostatka!

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close