Jadon Sancho

Messi se uključio: Neće Ousmanea, želi Jadona?

Veliki Leo Messi osobno lobira za dovođenje mladog Engleza, koji bi u špici Barcina napada trebao ''uskočiti'' umjesto tri godine starijeg Ousmanea Dembéléa (21), koji je također došao iz Borussije.
Sport / Nogomet | 04. 12. 2018. u 07:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski reprezentativac Jadon Sancho je prelaskom u Borussiju iz Dortmunda u samo nekoliko mjeseci postao jednim od najtraženijih nogometnih imena.

Veliki talent koji je prošao dobre nogometne škole, navodno je na meti Barcelone, piše "Don Balon".

Sanchova vrijednost na nogometnom tržištu procjenjuje se na 45 milijuna eura, ali klub iz Dortmunda ne bi ga pustio ukoliko netko ne ponudi najmanje 120 milijuna.

Isti medij piše kako veliki Leo Messi osobno lobira za dovođenje mladog Engleza, koji bi u špici Barcina napada trebao ''uskočiti'' umjesto tri godine starijeg Ousmanea Dembéléa (21), koji je također došao iz Borussije. Naime, mladi francuski reprezentativac nije se najbolje snašao u katalonskom divu, a njegova nedisciplina dodatno mu otežava prilagodbu načinu igre Messija i društva.

Sancho pak s Borussijom ima ugovor do 2022. godine i nedavno je direktor tog kluba Michael Zorc izjavio kako se nada da će njihov mladi krilni napadač još godinama igrati u Dortmundu.

S druge strane, kao iskusan menadžer Michael Zorc je svjestan činjenice da se samo rijetkima pruži prilika da Barceloni u dvije godine prodaju dva mlada igrača po cijeni koja znatno nadmašuje 100 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close