La Liga

Messi se ozlijedio u pobjedi Barcelone nad Villarrealom od 2:1

"Nije ništa više od obične nelagodnosti pa smo izmjenu napravili iz predostrožnosti", rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde, umirujući tako zabrinute navijače Barce.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je u okviru 6. kola La Lige bez Ivana Rakitića i Jordija Albe s 2:1 pobijedila Villarreal.

Za 1:0 zabio je Griezmann u 6. minuti, da bi u 15. fantastično iz daljine pogodio Arthur. U 44. nadu Žutoj podmornici još jednim prekrasnim golom dao je Cazorla, no rezultat se do kraja nije mijenjao.

Lionel Messi izišao je na poluvremenu zbog ozljede, a zamijenio ga je Dembele. Bila je to prva prvenstvena utakmica koju je počeo ove sezone poslije problema s ozljedom lista tijekom pripremnog razdoblja.

"Nije ništa više od obične nelagodnosti pa smo izmjenu napravili iz predostrožnosti", rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde, umirujući tako zabrinute navijače Barce.

Messi je inače ove sezone igrao samo još na utakmicama s Dortmundom, kada je ušao poslije sat vremena igre i s Granadom kada je ušao na poluvremenu. U dvoboju s Villarrealom je stigao asistirao za gol. Inače bila mu je to prva utakmica poslije dodjele priznanja Fife za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini.

Što se tiče ostalih rezultata u španjlskom prvenstvu, iznenađenje dosadašnjeg dijela Granada će barem 24 sata biti na vrhu Primere nakon što su u prvoj utakmici 6. kola odigrali 1:1 kod Valladolida.

Valladolid je poveo preko Plana u 12. minuti, da bi Fernandez u 42. minuti zabio gol koji je Granadu odveo na vrh Primere.

U pobjedi Betisa 3:1 protiv Levantea briljirao je 38-godišnji Joaquin s tri asistencije. Loren je zabio dva gola, a Iglesias jedan za domaćine, dok je Hernani bio strijelac za domaćine.

Kopirati
Drag cursor here to close