Lionel

Messi postavio svoje zahtjeve prvom čovjeku Barcelone

Prije nego što se bilo što dogodi u vezi s mogućim produženjem ugovora, Messi je tražio da se neke stvari ispune. Postoje tri ključne stvari koje zahtjeva 33-godišnji nogometaš Barcelone.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2021. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Lionel Messi

Glavna tema u Barceloni proteklih mjeseci svakako je produžetak suradnje sa najboljim igračem u povijesti kluba – Lionelom Messijem. Ugovor Argentinca i Barcelone ističe na kraju sezone, a pregovori oko nastavka suradnje trebaju započeti.

Ipak, prije nego što se bilo što dogodi, Messi je tražio da se neke stvari ispune.

Postoje tri ključne stvari koje zahtjeva 33-godišnji nogometaš, prenosi Fermin de la Calle, novinar Eurosporta.

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte traži od kluba da tijekom ljetnog prijelaznog roka angažiraju barem jedno od najtraženijih pojačanja dostupnih na tržištu, a sve je više glasina da bi to mogao biti ofanzivac Borussije iz Dortmunda Erling Haaland.

Pored toga, Messi želi da uprava nastavi ukazivati povjerenje mladim igračima iz La Masije, Barcine nogometne akademije. To se prije svega odnosi na trio koji čine Ansu Fati, Pedri i Moriba.

Naposljetku, Messi bi želio uspostaviti 'radnu komunikaciju' između sebe, Ronalda Koemana, Joana Laporte i čovjeka iz uprave, Ramona Planesa.

Kopirati
Drag cursor here to close