Kolumbija šokirala Argentinu

Messi opet pognute glave

Šok za Messija i Argentinu
Sport / Nogomet | 16. 06. 2019. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedno, novo razočarenje za Argentince na startu 46. izdanja Copa Amerike. U prvom kolu skupine B Kolumbija je pobjedom 2:0, pokazala kako je sasvim sigurno reprezentacija koja u ovom trenutku spada u uski krug favorita za osvajanje naslova.

Argentinci su nakon skromnog prvog poluvremena pokušali nešto više uraditi u nastavku, ali nije išlo. Stvorili su nekoliko dobrih prilika koje je zaustavio raspoloženi Ospina.

U 70.minuti Kolumbija je povela golom Roger Martinez, koji je u igru ušao u 14. minuti nakon ozljede Luisa Muriela. Igrač meksičke Americe primio je loptu na lijevoj strani i nakon finte uputio neobranjiv šut iskosa, pravo u malu mrežu Argentinaca.

Argentina je novi šok doživjela pet minuta prije kraja susreta kada su cijeli posao odradile dvije nove Queirozove zamjene - Zapata je zabio, a Jefferson Lerma asistirao za prvu pobjedu Kolumbije nad Argentinom nakon 12 godina. 2007. godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Kolumbija je kao domaćin bila bolja 2:1. Argentini je ovo bio prvi poraz na otvaranju kontinentalnog prvenstva nakon 1979.

''Odlazimo s gorkim ukusom u ustima. U drugom poluvremenu smo imali svoje šanse. Biće potrebno vrijeme da prihvatimo ovaj poraz, ali hajde da vidimo kako će izgledati naredni dani. Moramo da gledamo naprijed i da idemo dalje. Nismo planirali poraz na otvaranju turnira, ali moramo da podignemo glave i da nastavimo da se borimo. Obično loše primamo poraze, ali sada moramo da mislimo o utakmici protiv Paragvaja, rekao je nakon utakmice Leo Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close