Premijerni pogodak

VIDEO Messi o prvom golu za PSG: Moram nastaviti ovako

''Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, dodao je Messi.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2021. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski nogometaš Lionel Messi postigao je svoj premijerni pogodak u dresu novog kluba, Paris St. Germaina.

Izabrao je Messi pravi trenutak jer je njegov lijepi pogodak označio veliku 2-0 pobjedu PSG-a protiv Manchester Cityja u derbiju utorka u Ligi prvaka.

''Izuzetno sam sretan zbog rezultata, ali sam zadovoljan i zbog samoga sebe. Ovo je bila iznimno važna utakmica za nas, pogotovo nakon remija kojeg smo upisali u prvom susretu. Bilo je divno pogodak proslaviti s našim navijačima“, komentirao je Messi nakon dvoboja za službenu klupsku stranicu.

Od početka je PSG predvodio atomski napad (Messi, Mbappe, Neymar), ali su se unatoč tome Parižani branili veći dio utakmice. U 74. minuti je, pak, bljesnula brza akcija PSG-a koju je Messi zaključio žestokim udarcem s vrha šesnaesterca.

''Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, dodao je Messi.

Ponosan na svoje igrače bio je i trener Parižana Mauricio Pochettino koji je nakon ogleda izjavio.

''Iznimno smo svi sretni. Ovo je prva pobjeda ikada PSG-a protiv velikog suparnika Manchester Cityja. Patili smo u nekim trenucima ove utakmice, uopće nije bilo lako, ali dečki su pokazali karakter i veliku snagu. Dokazali su se. Njima idu sve pohvale“, rekao je argentinski trener.

Kopirati
Drag cursor here to close