To je to

Messi: Ništa ne bih mijenjao

Volio bih biti svjetski prvak. Ali, mislim da ne bih mijenjao bilo šta iz moje karijere da to postanem, rekao Messi
Sport / Nogomet | 26. 10. 2019. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Getty Images / Lionel Messi

Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša današnjice s Barcelonom je osvojio sve, a s reprezentacijom Argentine gotovo ništa, izuzev olimpijskog zlata. Ipak, španjolski mediji javljaju kako je izjavio da ne bi mijenjao nijedan osvojeni trofej za naslov svjetskog prvaka, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Volio bih biti svjetski prvak. Ali, mislim da ne bih mijenjao bilo šta iz moje karijere da to postanem. Ovo je to što sam dobio, što mi je Bog dao. To je to. Nisam mogao ni sanjati sve to što sam iskusio kasnije. To je veće od bilo čega što sam mogao zamisliti“, rekao je Messi.

U ogromnoj riznici trofeja 32-godišnji Messi, između ostalog ima čak deset pehara prvenstava i šest Kupa kralja Španjolske. Četiri puta je osvajao Ligu prvaka, te po tri puta Supercup Europe i Svjetsko klupsko prvenstvo. S Argentinom je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskih igrama 2008. godine u Pekingu. Za najboljeg nogometaša svijeta proglašen je šest puta.

Sjajni argentinski napadač u Barceloninu akademiju je stigao s 14 godina, a za prvi tim je odigrao 694 natjecateljske utakmice i postigao 606 golova. Za Argentinu je nastupio 159 puta uz 84 pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close