Šef iz sjene

Messi iznenada prekinuo godišnji odmor kako bi razgovarao s Koemanom

Lionel Messi se vratio u Barcelonu kako bi održao hitni sastanak s novim šefom struke - Ronaldom Koemanom. Zanimalo ga je kakav je plan nizozemskog trenera da riješi krizu koja je pogodila katalonski klub.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2020. u 20:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Lionel Messi

Nakon što je Barcelona imenovala novog trenera Lionel Messi odlučio je prekinuti godišnji odmor i doći u Barcelonu na razgovor.

Kako prenosi katalonski Mundo Deportivo, Lionel Messi se vratio u Barcelonu kako bi održao hitni sastanak s novim šefom struke - Ronaldom Koemanom.

Tema sastanka bio je plan nizozemskog trenera za riješenje krize koja je pogodila katalonski klub.

Posljednjih se dana gosta govori o budućnosti Lionela Messija koja možda i nije vezana za Barcelonu. Spominje se njegov odlazak u Manchester City ili Inter, iako su u Kataloniji uvjereni da ostaje do kraja karijere u klubu. No, Messija zanima kako će Koeman riješiti situaciji i tko su igrači koji će morati otići iz kluba.

Prema posljednjim informacijama jedan od igrača koji bi mogao napustiti Kataloniju je urugvajski napadač Luis Suarez, inače obiteljski prijatelj Messijevih.

Koeman će možda morati nagovoriti Messija na ostanak, iako on toga još nije svjestan.

"Ne znam da li ću ga morati nagovarati. On je najbolji igrač svijeta i bilo bi mi drago da je dio momčadi. Volim raditi s Messijem jer on donosi pobjede. Bit ću sretan ako želi ostati. Danas ću razgovarati s njim", kazao je Koeman.

Na društvenim mrežama se stalno pojavljuju nove informacije o sastanku između Koemana i Messija, ali je teško zaključiti u kojem je pravcu ova storija krenula.

U svakom slučaju, čini se kako su Antoine Griezmann, Luis Suarez, Ivan Rakitić i Jordi Alba igrači koje Koeman navodno namjerava prodati po svom dolasku.

Suarez se navodno vraća u Ajax, klub u kojem je započeo svoju čudesnu karijeru. U zamjenu bi na Nou Camp mogao doći Donny van de Beek, nizozemski veznjak kojeg Koeman jako dobro poznaje.

Katalonska radio postaja RAC1 javlja da je Messi skloniji odlasku nego ostanku.

Istodobno, prema RAC1, Messi je priznao da je svjestan poteškoća s kojima bi se susreo pri napuštanju kluba, s obzirom na to da je još uvijek pod ugovorom s Barcelonom, do kraja iduće sezone.

Barcelona je odbila komentirati sastanak Koemana i Messija, rekavši javno samo da će novi projekt pod Koemanom voditi njihov broj 10.

Kopirati
Drag cursor here to close