Završnica Lige prvaka

Messi ili Lewandowski, Barcelona ili Bayern - Tko je spremniji?

Hansi Flick je nakon odlaska Nike Kovača digao igru momčadi za čak dvije razine više – Bavarci već mjesecima igraju i djeluju dominantno. No preko puta im je večeras jedna Barcelona s - ipak - najboljim igračem svijeta, Leom Messijem.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2020. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večerašnji dvoboj između nogometnih velikana Barcelone i Bayerna zasigurno je najatraktivniji par četvrtfinala Lige prvaka.

Bayern je po mnogima čak i prvi favorit za naslov, a cijele kalendarske 2020. igraju fenomenalno.

Hansi Flick je nakon odlaska Nike Kovača digao igru momčadi za čak dvije razine više – Bavarci već mjesecima igraju i djeluju dominantno.

Robert Lewandowski za mnoge je u ovim trenucima najbolji igrač svijeta, no preko puta mu je večeras jedna Barcelona s - ipak - najboljim igračem svijeta, Leom Messijem, i to ne samo u ovome trenutku. 

Uostalom, kao što reče Thomas Mueller, Messija nikad ne možeš čuvati ako mu dodijeliš samo jednog čuvara.

Katalonci su dubokoj krizi, izgubili su prvenstvo od samo za nijansu manje neuvjerljivog Reala, ispali su i iz Kupa kralja, ali motiv osvajanja Lige prvaka ovakvome je timu ipak poticaj koji potiskuje sve slabosti.

Bila pretenciozna greška Katalonce otpisati, a Bayern proglasiti uvjerljivim favoritima, ali kad se sve sagleda čini se da se ove dvije ekipe ipak prerano sastaju... Finale između njih dvoje bi bilo puno bolja opcija.

Kopirati
Drag cursor here to close