Ne diraj svetinju!

Messi i Griezmann u žestokom sukobu? Navijači napali Griezmanna!

Griezmann je očito opisao svom bivšem agentu situaciju u klubu gdje Messi vodi glavnu riječ, a tako je narušio odnos s jednim od najboljih nogometaša svih vremena.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2020. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: 90Min / Loša atmosfera u Barceloni nastavlja se i nakon odlaska predsjednika Bartomeua?

Kada je otišao Bartomeu i Messi odlučio da ostaje u Kataloniji, navijači Barcelone pomislili su da je to kraj loše atmosfere u njihovom voljenom klubu, no jako su se prevarili.

Atmosfera u svlačionici slavnog španjolskog kluba jako je loša, a dodatno ju je narušio Griezmann, točnije njegov bivši agent koji je izjavom razljutio i Messija.

Španjolski mediji pitali su Messija što misli o izjavi bivšeg Griezmannova agenta koji je rekao da je Messi glavni u Barceloni te da godinama upravlja klubom. Eric Olhats tvrdi da je Griezmann stigao u klub gdje postoje ozbiljni problemi i gdje Messi kontrolira sve.

''Dosta mi je uvijek biti problem svega u klubu'', rekao je Messi novinarima i sjeo u automobil svoje supruge, koja ga je odvezla kući nakon dolaska s okupljanja reprezentacije.

Griezmann je očito opisao svom bivšem agentu situaciju u klubu gdje Messi vodi glavnu riječ, a tako je narušio odnos s jednim od najboljih nogometaša svih vremena.

Francuskog reprezentativca iznenadili su navijači koji su ga dočekali nakon treninga. Griezmann je izlazio sa svojim automobilom, a fanovi su potrčali prema njemu, nisu tražili fotografiju već su mu poručili: ''Griezmann, poštuj Messija'', nakon toga Francuz je stisnuo po gasu i otišao kući.

Ranije su španjolski novinari pitali hrvatskog veznjaka Rakitića o odnosu Messija i Griezmanna i zna li kakve nove informacije, a on im je odgovorio:

''Bio sam dobar i s Messijem i Griezmannom. Što se tiče njih dvojice, prije su se stalno družili i zajedno pili čaj u svlačionici'', otkrio je nedavno Rakitić za radio postaju El Pelotazo.

Kopirati
Drag cursor here to close