NK Široki Brijeg

Menalo: Zaboravite Ordabasy, Aberdeen će zaigrati brže i agresivnije

Sport / Nogomet | 10. 07. 2017. u 19:28 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zadržali smo kostur momčadi uz dva izrazita pojačanja u vidu Ćorića i Begonje. Rekao bih da smo u odnosu na prošlu sezonu taktički iskusniji. Uigrani smo, a to će nam sigurno pomoći protiv Aberdeena, koji je ostao bez nekoliko važnih igrača'', izjavio je za jedan od ponajboljih igrača Širokog Brijega mladi krilni napadač Luka Menalo.

Nakon što je u prvom pretkolu Europske lige Široki Brijeg izbacio s ukupnih 2:0 kazahstanski Ordabasy, u drugom ih očekuje škotski velikan Aberdeen.

''Gledali smo njihovo finale Kupa protiv Celtica znamo i da su prije par godina izbacili Rijeku. Uz sve to, uvjeren sam da je naš trener skupio prave informacije. Vjerujem da će u odnosu na Ordabasy igrati dosta brže i agresivnije. Bilo bi sjajno kad bi na tom gostovanju prošli bez primljenog pogotka'', zaključio je Menalo, prenosi službena Facebook stranica NK Široki Brijeg. 

Prvi susret igra se u Aberdeenu u četvrtak, 13. srpnja s početkom u 20.45 sati (19.45 sati po lokalnom) dok je uzvrat sedam dana kasnije na Pecari (20.45 sati)

Kopirati
Drag cursor here to close