Čapljinac spreman pomoći

Menalo: Na izborniku je da odluči tko će igrati

''Na izborniku je da odluči tko će igrati. Ja sam tu i spreman sam pomoći ako zatreba'', istaknuo je Menalo.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2019. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu skupine J za EURO 2020. BiH igra u petak, 15. studenoga, u 20:45 sati u Zenici protiv Italije.

''Zmajevi'' kroz ove kvalifikacije nisu uspjeli osigurati plasman na Europsko prvenstvo, a to će pokušati preko doigravanja u Ligi nacija. Izbornik Robert Prosinečki za susrete s Italijom i Lihtenštajnom pozvao je i neka nova imena u reprezentaciju, kao i one koji su već obukli bh. dres, no nisu kasnije pozivani.

Jedan od njih je i 23-godišnji Čapljinac Luka Menalo koji pruža odlične igre u slovenskoj Olimpiji u kojoj se nalazi na posudbi kao igrač Dinama.

Foto: NS BiH / Luka Menalo

''Rano je i nezahvalno komentirati planove pred susret s Italijom jer još nismo trenirali kompletni. Na izborniku je da odluči tko će igrati. Ja sam tu i spreman sam pomoći ako zatreba. Nisam trenirao prošli tjedan zbog ozljede zgloba, ali mislim da ne bih trebao više imati problema s tim i da ću moći igrati. Naravno da smo razočarani zbog stanja na ljestvici, ali mi ćemo u posljednje dvije utakmice pružiti maksimum'', izjavio je na konferenciji za medije Luka Menalo, bivši igrač Širokoga Brijega iz kojeg je ostvario transfer u zagrebački Dinamo.

Njegov reprezentativni kolega Armin Hodžić ističe da motiv neće izostati zbog lošeg stanja na ljestvici.

Foto: NS BiH / Armin Hodžić

''Svi smo profesionalci i moramo odigrati dobru utakmicu. Ne trebamo gledati u prošlost, već u ono što je ispred nas i igrati najbolje što možemo. Igramo protiv veoma jake reprezentacije, ali u Italiji smo pokazali da se možemo nositi s njima. Vjerujem da možemo pobijediti u petak. Atmosfera je dobra i svi smo spremni pokušati napraviti dobar rezultat'', kazao je Hodžić.

Gordan Ciprić, trener u stručnom stožeru Roberta Prosinečkoga, očekuje dobru igru bh. momčadi u petak protiv Italije.

Foto: NS BiH / Gordan Ciprić

''Mihojević je stigao na pripreme, a Memišević će nam se priključiti u srijedu. Sarić je pod upitnikom, ali uključit ćemo ga u trenažni proces pa ćemo vidjeti hoće li moći nastupi u utakmicama koje su pred nama. Nadam se da ćemo pružiti igru koja će nas zadovoljiti i da ćemo osvojiti tri boda. Motiv protiv Italije će sigurno biti na visokoj razini'', istaknuo je Ciprić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close