Real Madrid

Menadžer Miralema Pjanića i Luke Jovića bio na razgovoru u Realu

Pjanić, kojemu je 29 godina, prošle je godine bio na meti Chelseaja, ali sve se završilo tako što je produžio ugovor s Juventusom do 2023. godine uz plaću od 6,5 milijuna eura godišnje.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2019. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivajući se na španjolsku Marcu, talijanski Tuttomercato tvrdi da je Pjanićev i Jovićev menadžer Fali Ramadani jučer u trening centru Los Blancosa održao sastanak sa sportskim direktorom Real Madrida Angelom Sanchezom.

Javna je tajna da je bh. reprezentativac velika želja Zinedinea Zidanea koji želi osvježiti vezni red. S druge strane, Bianconeri 29-godišnjeg veznjaka smatraju nedodirljivim, a ove je sezone u 34 nastupa za Juve postigao 4 gola i isto toliko ih pripremio suigračima.

Prema nekim informacijama Kraljevski klub bi Staroj dami za Miralema Pjanića mogao ponuditi Tonija Kroosa ili 90 milijuna eura.

Od kolovoza prošle godine Pjanić je klijent Falija Ramadanija, jednog od najutjecajnijih menadžera današnjice, a kako Ramadani zastupa i mladu srpsku zvijezdu Luku Jovića, dobro obaviješteni i vrlo utjecajni španjolski TV program El Chiringuito špekulira da menadžer pregovara za prelazak obojice na Santiago Bernabeu.

Pjanić, kojemu je 29 godina, prošle je godine bio na meti Chelseaja, ali sve se završilo tako što je produžio ugovor s Juventusom do 2023. godine uz plaću od 6,5 milijuna eura godišnje.

Luka Jović (21) je igrač Benfice na posudbi u frankfurtskom Eintrachtu i ove je sezone jedan od najboljih strijelaca u Bundesligi. Eintracht ga može otkupiti za šest milijuna eura, a za koliko bi ga prodao Realu ili bilo kome, teško je kazati, ali mediji jednoglasno navode kako bi 60 milijuna eura bila brojka od koje bi sportskom direktoru Eintrachta Frediju Bobicu koljena snažno zadrhtala.

Kopirati
Drag cursor here to close